Monthly Archives: February 2026

Yoksulluğa, gericiliğe ve savaşa karşı eşitlik, laiklik ve barış için alanlardayız!

Yoksulluğa, gericiliğe ve savaşa karşı feminist isyanımızla alanlardayız! Erkek egemen düzene, cezasızlık politikalarına ve hayatlarımızı kuşatan karanlığa karşı sözümüzü de öfkemizi de büyütüyoruz. Eşitlik, laiklik ve barış için 8 Mart’ta saat 12.30’da Aydın Kanza Parkı’nda toplanıyoruz. Feminist mücadelemizi büyütmek, dayanışmayı örgütlemek ve hayatlarımızı savunmak için yürüyoruz.

By |2026-02-26T19:40:38+03:00February 26th, 2026|8 Mart, Miting|0 Comments

Bir Günde 6 Kadın Öldürüldü; Yaşamak İstiyoruz

Yaşamak istiyoruz!!! Erkek şiddetine, cezasızlığa ve patriyarkaya karşı isyandayız! Yaşamlarımızdan, bedenlerimizden, özgürlüğümüzden vazgeçmiyoruz. 22 şubat pazar günü saat 16.00 da Attalos Heykeli önünde buluşuyoruz.

İmza Günü ve Kahvaltı

Dayanışmanın ve mücadelenin sofrasında buluştuk. 14 şubat cumartesi günü saat 10.30 da Antalya Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği'nde Emine Göncü Anadol'un “Kadın Düşerse” kitabı etrafında; kahvaltı ve imza gününde buluştuk. Kadınların hikâyesini birlikte büyüttük.

By |2026-02-26T18:49:03+03:00February 26th, 2026|Etkinlikler, Kahvaltı, Söyleşi|0 Comments
Go to Top